keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Tildattu hyllykkö ja vanha jakkara

Hyllykkö on varsin yksinkertainen kalustelevystä tehty halppishylly joka jouti leikkikseen. Taustat on päällystetty Tildan lahjapaperilla joka on huomattavasti huokeampi vaihtoehto kuin varsinaiset varsinaiset leikearkit, joten onnistui pikkuruisella budjetillamme. Hyllynreunoihin on kiinnitetty pitsit antamaan ilmettä.


Kurjaa että nykyisin käytetään paljon näitä kalustelevy huonekaluja jota ei juurikaan voi maalata tai ehostaa, ei taida meidän sukupolvelta jäädä paljoakaan sellaista huonekaluperintöä jota edustaa esim. tämä jakkara joka myös löysi paikkansa leikkimökistä. Jakkaralle en ole raaskinut tehdä mitään se on juuri niin vanhan näköinen kuin se onkin. Luultavimmin jakkara olisikin päätynyt sisälle jos olisin sen "entisöinyt".

8 kommenttia:

Meemeli kirjoitti...

Siis... =O *toljottaa aivan shokissa* Sinä olet VIRTUOOSI! Siis tuo leikkimökki on niiiiiiiin ihanainen, että minä en sinne omia rakkaita räkänokkiani päästäisi, vaan lukitsisin sen visusti aina pari tuntia kestäneen OMAN ihalusession jälkeen.

Oikeassa kyllä olin, että tätä projektia kannatti odottaa näin niinkuin ulkopuolisena sivustaseuraajana. Silmä lepäsi ja aiheutti ihastustunteita useaan otteeseen. Vieläkö on lisää tiedossa, vai onko mökki nyt valmis? =)

Melle ja minä kirjoitti...

Kiitos taas meemeli :) Kyllä mökin laittaminen vielä jatkuu. Huonekalut on nyt melkein kaikki nähty mutta muu koristelu /tildaus on vielä pahasti kesken eikä kuistille ole tehty vielä mitään. Luovutan mökin takaisin vintiöiden käyttöön kun koulu loppuu ja kesäloma alkaa.

Nomppis kirjoitti...

Tätä mökkiprojektia seuratessa tekis hirmusti mieli tehdä sama homma omalle leikkimökilleni:) Vaikka en siellä kyllä enää suuremmin leiki:D Ja harvemmin vierailevia leikkijöitäkään käy. Ja jonkun pitäis ensin poistaa sieltä monen vuoden hämähäkit ja muut öttiäiset...

Siru kirjoitti...

Hieno tuli hyllystä :)

Melle ja minä kirjoitti...

Nomppis: Ryhdy vaan laittelemaan leikkimökkiä oliskin hauska tehdä sitä niin että ei tarvitsis huomioida noita tuholaisia:DDD
On ollut oikein mukava tildausprojekti kun on voinut kokeilla yhtä ja toista kun on leikkimökki niin ei mitään hätää vaikkei ihan onnistuiskaan.

Melle ja minä kirjoitti...

Siru: kiitos ja kiva kun kävit:)

my little cottage kirjoitti...

noi pauligin purkit ovat ihania. äitini kuoltua "heitin " ne pois, koska en voinu kaikkia ottaa mukaan saksaan. nyt harmittaa niin, että voisin huutaa. valitettavasti ei meillä ole noita purkkeja, eihän täällä edes tiedetä mikä paulig on. kysyis onko se kissan nimi.

Melle ja minä kirjoitti...

my little cottage: Kaikkea ei voi aina säilyttää vaikka kuinka haluais. Paulig oliski muuten aika hauska kissannimi:D